Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Που ζουν; Αυτά τα βλήματα, αγελοειδή, πολιτικοί και Κομματόσκυλα; Πόσες μίζες θα πάρουν εκεί στον ΟΓΑ;

Μόνοι τους κάνουν ό,τι μπορούν για να επιβεβαιώσουν αυτό που λέει όλη η κοινωνία. Ότι οι κυβερνώντες δεν έχουν καμιά επαφή με την πραγματικότητα, ζουν στον κόσμο τους. Ακούστε το καινούργιο κατόρθωμά τους, για να μην πω τίποτε χειρότερο.

Ο ΟΓΑ ανακοίνωσε πρόγραμμα παροχής βιβλίων μορφωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου, φροντιστηριακά, σχολικά βοηθήματα ή άλλα ξενόγλωσσα φροντιστηριακά βοηθήματα σε 300.000 αγρότες, ασφαλισμένους και συνταξιούχους τα οποία θα προμηθεύονται από συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία. Η αξία της παροχής είναι 20 ευρώ και ο βιβλιοπώλης θα κάνει έκπτωση μόλις 10%! Δηλαδή για να βάλουμε τα πράγματα κάτω, την ώρα που κόβουν 30 και 50 ευρώ από την αγροτική σύνταξη και περιορίζουν τα φάρμακα, περισσεύουν του ΟΓΑ 600.000 ευρώ και δεν ήξερε τι να τα κάνει! Το βιβλίο αυτές τις εποχές του λείπει του αγρότη ή το πώς θα τα βολέψει και τα 20 ευρώ ακόμη τα χρειάζεται;
Κανένας δεν έχει αντίρρηση, ότι χρειάζεται και το βιβλίο και θέλουμε μορφωμένους αγρότες. Όχι όμως πεινασμένους. Και αυτό προέχει τώρα κ. διοικητή του ΟΓΑ. Αυτή η επιλογή είναι αυτό που λέει ο λαός μας, πιπέρι στα λάχανα… Έχουμε την αίσθηση, για να μην πούμε τη βεβαιότητα, ότι η απόφαση της προσφοράς βιβλίων είχε… κίνητρο το βόλεμα κάποιων δικών μας βιβλιοπωλείων.

Αν δεν είναι έτσι ας δώσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης τον κατάλογο με τα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία.

Πηγή

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ