Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΤΑ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ "ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ".

- Δε φτάνει που η ορθόδοξη εκκλησία κατάσφαξε χιλιάδες Έλληνες της Αρχαίας Θεογονίας στο Βυζάντιο, τώρα με εκβιαστική πίεση απαγορεύει, μέσω της κρατικής εξουσίας, τους γνησίους Έλληνες της θρησκείας της "Θεογονίας" την ίδρυση δικών της ναών, την τέλεση γάμων κατά τα πρότυπα της "Θεογονίας", την ταφή κατά τα πρότυπα των Ιώνων με ταφή στο χώμα ή κατά τα πρότυπα των Αχαιών της Σπάρτης και Μακεδονίας, με καύση αυτών, ενώ στους Μουσουλμάνους στην Θράκη το επιτρέπει.

- Φοβούνται την Αρχαία Ελλάδα; Φοβούνται οι "θαυματουργές ειδωλολατρικές εικόνες των αγίων του", τα αρχαία αγάλματα θεών της "θεογονίας";
- Αυτό δείχνει ότι η εβραιοχριστιανική εκκλησία είναι η ίδια εγκληματική οργάνωση όπως ήταν πριν αιώνες.


ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
--- Ο Αρχιεπίσκοπος των εβραιοχριστιανών Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος όταν ενθρονίστηκε στις 9. 5. 98. στον λόγο του, παρότρυνε τούς Έλληνες να μην είναι Ρατσιστές, δηλαδή με άλλα λόγια να μην υπερασπίζονται τούς ανθρώπους της δικής τους Ράτσας, με έργα πάσης θυσίας, απέναντι σε άλλη Ράτσα, αλλά να αφήνουν τούς ξένους να αλωνίζουν στην Ελληνική χώρα, παίρνοντας την εργασία και τα δικαιώματα των Ελλήνων και δημιουργώντας μειονότητες εκ τού μηδενός. Ο ίδιος βάπτισε μαύρο ιερέα σε Αθηναϊκή ενορία.

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

- Κατά τις πρώτες πιο κρίσιμες μέρες της ελληνικής επανάστασης 1821, η εβραιοχριστιανική Εκκλησία με τον πατριάρχη Γρηγόριο τον Ε΄ και κάθε έναν μητροπολίτη της Πελοποννήσου μέσα από την Τριπολιτσά, όπου είχαν πάει για να προσκυνήσουν και να καταγγείλουν στον πασά Τριπόλεως, την επανάσταση πριν γίνει, αφόρισε και καταράστηκε τον Θ. Κολοκοτρώνη και την επανάσταση, εκτός από τον μητροπολίτη Παλαιών Πατρών Γερμανό που δεν ήταν υπέρ της επανάστασης αλλά κρύφτηκε από τον φόβο του. (Ν. Καζαντζάκης. "Καπετάν Μιχάλης").

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ