Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑΒΕΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ?

Σήμερα 12/7/2013 στην εκπομπή ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ στην τηλεόραση του ΑΡΤ στις 14:00 με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κωνσταντάρα θα παρουσιάσουμε λεπτομερώς τα στοιχεία του θαψίματος της υπόθεσης καρτέλ ξενόγλωσσων βιβλίων από στελέχη της Επιτροπής Ανταγωνισμού, που είχε ως αποτέλεσμα την καταλήστευση των ελλήνων καταναλωτών και την καταστροφή σωρείας επιχειρήσεων.

Τα συντριπτικά στοιχεία που οδήγησαν το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών να καταδικάσει την Επιτροπή Ανταγωνισμού σε αποζημίωση σχεδόν 500.000€ στα ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΦΛΩΡΑΣ.

Θα παρουσιάσουμε επίσης έγγραφα με βάση τα οποία θάφτηκε το 2006, με την ίδια μέθοδο και η καταγγελία για το καρτέλ στην χαλυβουργία. Εσωτερικά έγγραφα της Επιτροπής Ανταγωνισμού που αποδεικνύουν ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο.

Πόσες άλλες υποθέσεις είχαν την ίδια τύχη?

Όλα τα στοιχεία βρίσκονται από τις 12/6/2013 και από τις 12/7/2013 στα χέρια του Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και του Υφυπουργού Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά οι οποίοι καλούνται να τα στείλουν άμεσα στον Εισαγγελέα. Αν δεν τα στείλουν άμεσα στον Εισαγγελέα γίνονται και οι ίδιοι συνένοχοι στην ληστεία του Έλληνα Καταναλωτή.

Γιώργος Φλωράς
Νόμιμος εκπρόσωπος της ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΦΛΩΡΑΣ
Πανεπιστημίου 59 Αθήνα Τηλ. 2105232621-6974910050

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ