Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Scientology-Σαηεντολογία, Γκρίζοι Λύκοι Τουρκία και Γερμανία!.....

Η εμπλοκή της Σαηεντολογίας στο πολύκροτο σκάνδαλο της παρακρατικής οργάνωσης ERGENEKON
στην Τουρκία επιβεβαιώνει την φυσική της τάση στις εξωθεσμικές, παρακρατικές ενέργειες έξω από το φως της δημοσιότητας και του δημοκρατικού ελέγχου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ζαμάν, ο επικεφαλής της Σαηεντολογίας Ihsan Goktas είναι ανάμεσα στους κατηγορουμένους της παρακρατικής-τρομοκρατικής οργάνωσης ERGENEKON. Συναντούσε εν ενεργεία αξιωματικούς των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων που είχαν σχέση με την οργάνωση. Οι πληροφορίες προέρχονται από τηλεφωνικές υποκλοπές που έκανε η τουρκική αστυνομία όταν ερευνούσε την υπόθεση πριν απαγγελθούν οι κατηγορίες.

Οι σχέσεις με τις εξτρεμιστικές τουρκικές οργανώσεις είχαν αρχίσει πριν από πολλά χρόνια, στη Γερμανία. Από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 η Σαηεντολογία συνεργάστηκε με την ισλαμική οργάνωση Milli Goerues (Μιλλί Γκιορούζ) αλλά και την εξτρεμιστική οργάνωση των Γκρίζων Λύκων. Η εφημερίδα Berliner Zeitung έγραψε για το τουρκικό φλερτ της Σαηεντολογίας, το οποίο φαίνεται να προχώρησε σε αποδοχή της από το «βαθύ κράτος» του τουρκικού παρακράτους σε σημείο να γίνει δεκτή ως συστατικό στοιχείο της συμμορίας ERGENEKON.

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι κατά τις παλαιότερες Προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία, ένας υποψήφιος, ο Arsenij Yacenyuk ήταν κορυφαίος Σαηεντολόγος. Στην Ουκρανία η οργάνωση αισθάνθηκε ακόμη πιο άνετα ώστε να υπάρχει ένα μέλος της ακόμη και ως υποψήφιος Πρόεδρος. Είναι ένα δείγμα των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της Σαηεντόλοτζυ, όταν δεν συναντά αντίσταση.

Παράγραφος από 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ