Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Άκυρα όλα τα πρόστιμα στα κανάλια γιατί δεν έχουν άδεια λειτουργίας! Τι δεν καταλαβαίνεις;

Απόφαση-«βόμβα» του Συμβουλίου της Επικρατείας

Με βόμβα πολλών μεγατόνων ισοδυναμεί η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με την οποία η προσφυγή του τηλεοπτικού σταθμού Super B του Νομού Αχαΐας για απόρριψη σχετικής απόφασης του ΕΣΡ με την οποία του είχε επιβληθεί υψηλό πρόστιμο, δεν έγινε δεκτή «ως προδήλως απαράδεκτη».

Ως αιτιολογικό προεβλήθη το ότι ο εν λόγω σταθμός λειτουργεί χωρίς άδεια. Το πρόστιμο έχει σχέση με το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «Call for Cash», που εδώ και αρκετά χρόνια εισήγαγε στη χώρα μας η γερμανική εταιρεία Torna και προβαλλόταν από πολλούς περιφερειακούς σταθμούς, και μέχρι πρότινος και από δύο τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας, παρότι τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί είναι αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Βρισκόμαστε, όπως είναι φανερό, μπροστά σε μια νέα κατάσταση και, αν δεν κινηθεί η διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών, τα πράγματα από δω και πέρα φαντάζουν απελπιστικά. Και είναι απελπιστικά κυρίως για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, που ήλπιζαν ότι τα πρόστιμά τους θα πληρώνονταν από την εν λόγω εταιρεία σε περίπτωση που δεν δικαιώνονταν από το Συμβούλιο της Επικρατείας. 


  • Και το ερώτημα που προκύπτει είναι: Θα αναλάβει τώρα η Torna όλα αυτά τα βάρη εκατομμυρίων ή μέσα σε μια νύχτα θα πάρει τον δρόμο για τη Φρανκφούρτη, όπου η έδρα της, και μην την είδατε; 
 EΣΡ : NOMIMA TA ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ THΛΕΚΥΒΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ