Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Εδώ εδρεύει ο Μισελληνισμός

Η Ελληνική Γλώσσα είναι ο ίδιος ο Ελληνισμός. Αυτός επιβιώνει ως ιστορικό μέγεθος διά μέσου των χιλιετιών για ένα και μοναδικό λόγο:

Γιατί πάντοτε ωμιλείτο και εγράφετο η Ελληνική Γλώσσα.


Δεν αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιβίωση του Ελληνισμού ούτε η ύπαρξη Ελληνικού Κράτους ούτε η θρησκεία, όπως φαντάζονται ή προπαγανδίζουν μερικοί.

Τούτο αποδεικνύει η γνώση της Ιστορίας. Η ίδια η γνώση της Ιστορίας παρέχει την ασφαλή πρόβλεψη, ότι ο Ελληνισμός ως έννοια πολιτιστική, ιστορική και εθνική θα πάψη να υπάρχη από τη στιγμή που θα πάψη να ομιλήται και να γράφεται η Ελληνική Γλώσσα.

Άρα από άποψη πολιτικής-ιστορικής βιωσιμότητας Ελληνισμός και Ελληνική Γλώσσα ταυτίζονται.

Και συνεπώς είναι αυτονόητο, ότι οσάκις υπάρχει κράτος που είναι πράγματι Ελληνικό, πρέπει να έχη ως πρώτιστη πολιτική του και κορυφαία στρατηγική του την επιβίωση, προαγωγή και εξάπλωση της Ελληνικής Γλώσσας.

Στις 5 Ιουλίου 1995 ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζακ Σαντέρ κατήγγειλε, ότι, «Η Ελλάδα αδιαφορεί για την παρουσία της Ελληνικής Γλώσσας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει την ευθύνη για την υποβάθμισή της. Η (ευρωπαϊκή) υπηρεσία διερμηνείας δεν βρίσκει ανταπόκριση από την Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπία για την κάλυψη των συνεδριάσεων με Έλληνες διερμηνείς και η Κομισιόν, που ανέλαβε συγκεκριμένες ενέργειες, δεν μπορεί να υποκαθιστά σε μόνιμη βάση τα κράτη μέλη σε θέματα κατάρτισης διερμηνειών».
Η καταγγελία αυτή, που προήλθε από τα πλέον επίσημα χείλη, είναι όντως φοβερή. Βεβαίως η τρισάθλια πολιτική του Κράτους έναντι της Ελληνικής Γλώσσας είναι γνωστή και επανειλημμένα έχει αναλυθή στον «Δαυλό».
Ο ακρωτηριασμός της γλώσσας και της γραφής με νόμους του Κρατιδίου που δηλώνει «Ελλάς», είναι πράγματι πολύ αποκαλυπτικός.
 Υπήρχε όμως η τάση να θεωρούνται ως υποκινητές του κατατρεγμού της γλώσσας μας οι ξένοι –Ευρωπαίοι, Εβραίοι κ.α.-, και οι δικοί μας ταγοί να κατηγορούνται απλώς ως υποχείρια και εκτελεστές της εντολής των «Διεθνών αφεντικών» τους.

Τώρα αποδεικνύεται το αντίθετο: Οι Ευρωπαίοι επί τυ προκειμένου ενδιαφέρονται για την μη υποβάθμιση της Ελληνικής Γλώσσας, αλλά το ίδιο το «Ελληνικό» Κράτος δεν δέχεται να τους βοήθηση.

Εμείς που στον «Δαυλό» δηλώνουμε πάντοτε, ότι ενεργούμε σαν να μην υπάρχει Ελληνικό Κράτος, εμείς που ονομάζουμε το ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ αυτό «Ρωμαίικο» (όχι Ελληνικό) Κρατίδιο, εμείς που συναντούμε σε κάθε βήμα μας τον ύπουλο κρατικό Μισελληνισμό, ομολογούμε ότι εν όψει της αποκαλύψεως αυτής του κ. Σαντέρ μείναμε κατάπληκτοι.

Δεν είχαμε συλλάβει, δεν θέλαμε να δεχθούμε, αυτό που ολοκάθαρα πιά βεβαιώνεται με οιονεί μαθηματικές αποδείξεις :

Ο Μισελληνισμός είναι –και πουθενά αλλού. Εδώ αποφασίζονται σχεδιάζονται και εκτελούνται όλες οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αφελληνισμού και ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Εδώ είναι η ταφόπετρα που μπήκε πάνω στο εθνικό μας σώμα και παραλύει κάθε ζωτική και δημιουργική δύναμη των Ελλήνων.

Εδώ είναι η κοιτίδα του ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ. ΕΔΩ. Ενός σκοταδισμού, που δρά με ΜΙΣΟΣ, με πείσμα, με σατανική αποτελεσματικότητα επί αιώνες χωρίς διάλειμμα.

Σχόλιο Διαγγελέα: Όταν οι εβραίοι επικρατούν με τις στοές και την εκκλησία των χριστιανών είναι φυσικό επακόλουθο! Εβραίοι πολιτικοί, Ο γιαχβέ-Χριστούλης, ή τράγος των εβραίων δεν περιμένεις τίποτε καλλίτερο !!.... 



Θάνος Μικρούτσικος


Το 1993 ορίστηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναπληρωτής υπουργός πολιτισμού και ένα χρόνο αργότερα (με το θάνατο της Υπουργού Μελίνας Μερκούρη) ανέλαβε επικεφαλής του υπουργείου, αξίωμα που διατήρησε μέχρι το 1996.






 ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΑΥΛΟΣ
Δημήτρης Ι. Λάμπρου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ