Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Οι Ναΐτες Ιππότες

Ο χριστιανισμός χρησιμοποιήθηκε ως πρόσοψη για την Αδελφότητα για να κρυφθεί πίσω του. Στη Γαλλία αλλά και στην Ιερουσαλήμ, την εποχή των Σταυροφοριών δημιούργησε τη μυστική αδελφότητα των Ναϊτών Ιπποτών.

Μετά το τέλος της πρώτης Σταυροφορίας που έληξε με την ήττα των μουσουλμάνων, την κατάκτηση της Ιερουσαλήμ και της Αντιόχειας και την εγκατάσταση του Γοδεφρείδου ως βασιλέως της Ιερουσαλήμ, μια ομάδα από εννέα Γάλλους ευγενείς με επικεφαλής τον Ούγο Ντε Πεν (Hugues de Payens) ίδρυσε στα 1118 το Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών με την δικαιολογία της «προστασίας των προσκυνητών του Αγ(ρ)ίου Τάφου.
Κατά την ίδρυση του Τάγματος, οι Ιππότες δέθηκαν με όρκους πενίας, εγκράτειας και ΥΠΟΤΑΓΗΣ, τους οποίους σύντομα ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΝ διότι, οι «ΔΩΡΕΕΣ» προς το Τάγμα υπήρξαν τόσο μεγάλες ώστε τους επέτρεψαν να εξαπλωθούν σε όλη την Ευρώπη και στα τέλη του ΙΒ’ αιώνος να αποτελούν ένα πλούσιο και δυναμικό σώμα.

Φυσικά στην συσσώρευση του πλούτου αυτού κεφαλαιώδη ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι μολονότι αποτελούσαν ένα είδος ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ, τους επετράπη η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ.
Η Καθολική Εκκλησία τους ονόμασε «Νόμιμους Δήμιους του Χριστού» και τους απάλλαξε από την αμαρτία του ΦΟΝΟΥ εφ’ όσον τα ΘΥΜΑΤΑ τους ήταν εχθροί της Εκκλησίας..
Ο ιστορικός Chavel σημειώνει πως το Τάγμα των Ναϊτών ή Ταμπλιέρων ήταν κλάδος της ΕΒΡΑΪΚΗΣ Οργανώσεως των Γνωστικών και τέκνο της αρχαίας αιρέσεως των Οφιτών. Κατά τον Dechamps οι σταυροφόροι μυήθηκαν στην ΑΣΙΑ στις ΕΒΡΑΪΚΕΣ Μυστικές Οργανώσεις.

Η Καθολική Εκκλησία μπορούσε να δείξει ανεκτικότητα στις θρησκευτικές αιρέσεις, όταν αυτές εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά της, όχι όμως και στον διαρκώς αυξανόμενο κίνδυνο που την απειλούσε από τον Πλούτο και την Ισχύ που συγκέντρωνε στα χέρια του το Τάγμα.

Ο Φανκ-Μπρεντάνο αναφέρει:
«Καθώς οι Ναΐται είχαν Οίκους σ’ όλες της χώρες ενεργούσαν τις Χρηματιστικές δραστηριότητες των σημερινών Διεθνών Τραπεζών. Εγνώριζαν τις πιστωτικές επιστολές, εντολές, πληρωτέες επί τη εμφανίσει, απέδιδαν μερίσματα και τόκους απί του κατατιθέμενου κεφαλαίου, μεταβίβαζαν κεφάλαια, εδάνιζαν επί πιστώσει, ήλεγχον ιδιωτικούς λογαριασμούς, ανελάμβαναν να εισπράττουν ΦΟΡΟΥΣ δια Ιδιώτας και ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ αυθέντες».
Με τη γνώση και την ικανότητα που απεκόμισαν από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ της Αλεξάνδρειας έγιναν οι Διεθνείς Τραπεζίτες και κεφαλαιοκράτες. Βασιλείς και Πρίγκηπες εμπιστευόταν το χρυσάφι τους στο ΤΑΓΜΑ γιατί τα οχυρά τους και οι ΝΑΟΙ τους ήταν τα Ισχυρότερα σ’ ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι μονάρχες της Ευρώπης που είχαν διαρκώς την ανάγκη μεγάλων χρηματικών ποσών για να διεξάγουν τους ασταμάτητους πολέμους τους, βρέθηκαν αναπόφευκτα υπόχρεοι προς το ΤΑΓΜΑ.

Έτσι στις 13 Οκτωβρίου τους 1307 ο Φίλιππος Δ’ της Γαλλίας, ο επονομαζόμενος Ωραίος που και ο ίδιος χρωστούσε ένα σημαντικό ποσόν στο ΤΑΓΜΑ, διέταξε να συλληφθούν όλοι οι Ναΐτες που βρίσκονταν στο βασίλειό του, με την κατηγορία της αίρεσης.
Επίσης υπήρξαν κατηγορίες που τους απευθύνθηκαν, για ομοφυλοφιλικές πράξεις και σατανιστικές τελετές συνδεδεμένες με την λατρεία του τραγόμορφου Μπαφομέτ…..

Ωστόσο, τα κίνητρα τόσο του Φιλίππου του Ωραίου όσο και του Πάπα Κλήμη Ε’ πρέπει να εστιάστηκαν στην Τεράστια περιουσία του Τάγματος που μετά την εξόντωσή του, περιήλθε στα χέρια τους.

Λίγες μέρες μετά την έναρξη των διώξεων τριάντα έξι ιππότες πέθαναν από βασανιστήρια στις σκοτεινές φυλακές του μονάρχη.
Ο Ιάκωβος Ντε Μολέ, επικεφαλής του Τάγματος την εποχή εκείνη καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, μετά από δημόσια ομολογία του. Στη φυλακή του ίδρυσε και οργάνωσε αυτό που αργότερα κατέληξε να γίνει ο ΕΡΜΗΤΙΚΟΣ ή ΣΚΩΤΙΚΟΣ Ελευθεροτεκτονισμός.

Στο σκοτάδι της φυλακής του, ο Μέγας Αρχηγός, δημιούργησε τέσσερις Μετροπολιτικές Στοές:στη Νάπολη για την Ανατολή, στο Εδιμβούργο για τη Δύση, στη Στοκχόλμη για το Βορρά και στο Παρίσι για το Νότο.

Υιοθέτησε τον μύθο του Όσιρι για να συμβολίσει την καταστροφή του Τάγματος και την ανασύστασή του στα χρόνια που πρόκειται να έλθουν.

Η διακήρυξη του Ντε Μολέ για την αθωότητα του Τάγματος των Ναϊτών που ακολούθησε, ανησύχησε τόσο τον μονάρχη όσο και την Εκκλησία που αποφάσισαν να απαλλαγούν από τον φυλακισμένο αρχηγό του, καίγοντάς τον στην πυρά.

Όταν τον τύλιξαν οι φλόγες, καταράστηκε τον Πάπα και τον βασιλιά, «προλέγοντας» την εμφάνισή τους ενώπιον του θεού, του Κλήμη μέσα σε 40 ημέρες και του Φιλίππου μέσα σ’ ένα χρόνο.

Τόσο ακριβώς χρειάστηκε στα μέλη του ΤΑΓΜΑΤΟΣ που παρέμειναν στη σκιά να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ τους δύο ηγεμόνες προσδίδοντας το κύρος της επαλήθευσης της προφητείας στον Ιάκωβο Ντε Μολέ.
Το 1314 έγινε η επίσημη ημερομηνία της εξόντωσης των Ναϊτών Ιπποτών. Η 10η Μαΐου του 1785 είναι η ημέρα της ανασύστασης του Τάγματος υπό την ηγεσία του Κόμη Καλιόστρο, του μυστικού ΠΡΑΚΤΟΡΑ των Ναϊτών Ιπποτών, του μυημένου ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥ του οποίου το εκπληκτικό απόθεμα γνώσεων επιβεβαιώνεται από την βαθύτητα του Αιγυπτιακού τελετουργικού στον Ελευθεροτεκτονισμό.

Σύμφωνα με τα απομνημονεύματά του που γράφτηκαν από τον ίδιο κατά την διάρκεια παραμονής του στη Βαστίλη, ο Αλέξανδρος Καλιόστρο γεννήθηκε στη Μάλτα (!) από μια ευγενή αλλά άγνωστη οικογένεια. Ανατράφηκε και εκπαιδεύτηκε στην ΑΡΑΒΙΑ κάτω από την κηδεμονία του Αλτότα, ενός άνδρα που υπήρξε βαθύς γνώστης αρκετών κλάδων της φιλοσοφίας και της επιστήμης των ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ και διδάσκαλο των υπερφυσικών τεχνών…. (του Ασμοντάϊ-Μέτατρον-Γιαχβέ).

Το ΜΙΣΟΣ του Τάγματος των Ναϊτών εναντίον της Γαλλίας δεν έσβησε παρά τα 470 χρόνια που μεσολάβησαν. Έτσι προετοιμάστηκε ο Κόμης Καλιόστρο, ο άνθρωπος που ναμίχθηκε στην κλοπή του περίφημου «Περιδέραιου της Βασίλισσας Αντουανέτας» που αποτέλεσε τον πρόλογο της Γαλλικής Επανάστασης.

Όταν εδραίωσε το Αιγυπτιακό τελετουργικό του Καλιόστρο δήλωσε πως εφ’ όσον οι γυναίκες γίνονταν δεκτές από τα Αρχαία Μυστήρια, δεν υπήρχε κανένας λόγος να εξαιρεθούν από τα σύγχρονα. Έτσι προσφέρθηκε ευγενώς στην Πριγκίπισσα Ντε Λαμπάλ ο βαθμός της Κυρίας της Τιμής στην Μυστική Εταιρία και το βράδυ της μύησης, τα σημαντικότερα στελέχη της Γαλλικής Αυλής δήλωσαν τη συμμετοχή τους με την παρουσία τους.
Η Μέθοδος της «Προσέγγισης» ενός θηλυκού μέλους της Αυλής, όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη επιρροή στον Αυτοκράτορα, υπήρξε μέθοδος αποτελεσματική τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον, όπως απέδειξε η Ιστορία αναφορικά με την εξάρτηση που επέτυχε ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ στην Βασίλισσα Αλεξάνδρα, σύζυγο του Νικολάου Β’, τελευταίου Τσάρου της Ρωσίας.

Ο Καλιόστρο άρχισε μια σειρά διαλέξεων στην Γαλλική Αυλή με σκοπό την αποσαφήνιση ενός αριθμού σημαντικών ερωτημάτων που αφορούσαν την Μασωνική φιλοσοφία. Σε αυτές κήρυξε τον Ερυθρό Σταυρό ως το αυθεντικό σύμβολο των Μυστηρίων, προλέγοντας στην συνάθροιση το ΜΕΛΛΟΝ της ΓΑΛΛΙΑΣ με μια γραφική παράσταση που δεν άφηνε ούτε ίχνος αμφιβολίας ότι ο ομιλητής ήταν ένας άνθρωπος εσωτερικής (Καβαλιστικής) αλλά υπερφυσικής δύναμης…(μέσα από τα όργια και της θυσίες) ….
Με μια περίεργη διάταξη των ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ του Αλφαβήτου ο Καλιόστρο προανήγγειλε με κάθε ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ την ΦΡΙΚΗ της επερχόμενης Επανάστασης, την πτώση της μοναρχίας και τη μοίρα που περίμενε ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Και επειδή ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τρόπος για να ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ κανείς το ΜΕΛΛΟΝ είναι να το ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ο ΙΔΙΟΣ, τα λόγια του επαληθεύτηκαν ΕΝΑ προς ΕΝΑ…!....

Έτσι κλείστηκε στις φυλακές της Βαστίλης με την κατηγορία της σύστασης μυστικής εταιρίας όπου σύμφωνα με την επίσημη ιστορία πέθανε μερικά χρόνια αργότερα. Η Ανεπίσημη ιστορία (η πραγματική) λέει πως απέδρασε με την βοήθεια των μελών της Αυλής του Παλατιού!......

Μια Στοά που ιδρύθηκε υπό την αιγίδα του Ρουσσώ έγινε το κέντρο του επαναστατικού κινήματος στην Γαλλία και ένας γαλαζοαίματος πρίγκηπας μετέβη εκεί για ορκιστεί στην εξόντωση των διαδόχων του Φίλιππου του Ωραίου, πάνω στον ΤΑΦΟ του Ιάκωβου Ντε Μολέ.

Τα μητρώα του Τάγματος των Ναϊτών, αναφέρουν ότι ο Αντιβασιλέας Δούκας της Ορλεάνης ήταν ο Μέγας Άρχων της μυστικής αυτής εταιρίας και οι διάδοχοί του υπήρξαν ο Δούκας του Μέϊν, ο Πρίγκηπας των Μπουρμπόν-Κοντέ και ο Δούκας του Κοσέ-Μπρισσάκ.

Οι Ναΐτες έσωσαν το βασιλιά από την οργή του λαού για να εντείνουν αυτήν την οργή και να φέρουν την καταστροφή που ετοίμαζαν επί αιώνες.

Οι μυστικοί υποκινητές της Γαλλικής Επανάστασης είχαν ορκιστεί την ανατροπή του θρόνου πάνω στον τάφο του Ιάκωβου Ντε Μολέ.

Όταν ο Λουδοβίκος ΙΣΤ’ εκτελέστηκε, το μισό έργο είχε ήδη επιτελεστεί.

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ των Ναϊτών Ιπποτών είχε μπροστά του ανοιχτό το δρόμο για την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!.....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ