Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Σε έναν προκατασκευασμένο πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας οι Γερμανοί έσπευσαν να εξοπλίσουν την Τουρκία!......Τι δεν καταλαβαίνεις; Ναί! οι φίλοι μας οι ΝΑΖΙ!....

Στη βάση του βισμπάντεν υπήρχε μια φοβερή κινητικότητα!..
Όλα αυτά μαρτυρούσαν ότι βρισκόμασταν στα πρόθυρα μια αναίτιας σύγκρουσης για τις δύο χώρες στόχους.


Την τέταρτη μέρα αφ’ ότου ξεκίνησε η ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ κρίση- με άγνοια της ελληνικής κυβέρνησης (η τουρκική κυβέρνηση γνώριζε)- έφθασε μια πληροφορία στο Στρατηγείο από τις μυστικές υπηρεσίες του ΝΑΤΟ από μια βιομηχανία επεξεργασίας …μαλλιού (νήματα) στη Βρέμη.


Από τα ΑΠΕΡΑΝΤΑ υπόγεια της, τα οποία συνδέονταν σιδηροδρομικώς με τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, είχε φορτωθεί σε ΒΑΓΟΝΙΑ (ολόκληρη αμαξοστοιχία) πολεμικό υλικό (μέχρι και τανκς) με προορισμό την ΤΟΥΡΚΙΑ!...

« Η αμαξοστοιχία κατευθύνεται στην Τουρκία γεμάτη με πολεμικό υλικό. Δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα θα βρίσκεται εκτός γερμανικών συνόρων, κάπου μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Λουμπλιάνας…..».

Την ίδια νύχτα η ομάδα «κινητοποιήθηκε» και με μια γιγαντιαία επιχείρηση…..έκλεψαν την αμαξοστοιχία, την οδήγησαν στη Γεσενίτσα της Γιουγκοσλαβίας, έδωσαν τα ΤΑΝΚΣ στις γιουγκοσλαβικές αρχές και τα υπόλοιπα τα έκρυψαν, μεταφέροντάς τα με νταλίκες στα γαλλοϊσπανικά σύνορα.

Οι Γερμανοί δεν είχαν πάρει πρόσθετα μέτρα για την προστασία της αμαξοστοιχίας, επειδή είχε δηλωθεί σαν εμπορικό τρένο. Ένας αξιωματικός της BND (γερμανικής ΚΥΠ) που βρισκόταν μαζί με τους μηχανοδηγούς μπροστά στη μηχανή δέθηκε και κοιμήθηκε μαζί με τους άλλους ήσυχα κι αναίμακτα.

Έτσι οδήγησαν πίσω την αμαξοστοιχία, ενώ οι γερμανικές αρχές έχουν ακόμη ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ της απώλειας του πολεμικού υλικού.
Ο Καγκελάριος Σμιτ ήταν έξω φρενών…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ