Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

..."Το Ισλάμ είναι κομμάτι της Γερμανίας"... δήλωσε το σταλινικό κτήνος με το όνομα Μέρκελ ...

Η παλιά χαφιές της Στάζι και συνάδερφος της Αλέκας. Γιατί το δήλωσε; Για να το ακούσουν οι απλοί Γερμανοί; Αυτούς ούτε καν που τους υπολογίζουν οι Σταλινοναζί, που κυβερνούν τη Γερμανία. Στρατιωτάκια είναι, οι οποίοι θα κάνουν ό,τι τους υποδείξουν.

Αυτό το δήλωσε, για να το ακούσουν οι Έλληνες ή οι Ιταλοί ή οι Ισπανοί. Αυτοί, οι οποίοι έχουν πραγματικό πρόβλημα με τους ισλαμιστές. Η Γερμανία δεν έχει πρόβλημα με το 3 %, που αντιπροσωπεύουν οι ισλαμιστές μέσα στην επικράτειά της και τους "χρησιμοποιεί", για να κάνει πολιτική υπέρ των συμφερόντων της. Πρόβλημα έχει η Ελλάδα, όπου οι ισλαμιστές .....
λαθρομετανάστες αντιπροσωπεύουν το 13% και "χρησιμοποιούνται" για να κάνουν οι άλλοι πολιτική εις βάρος της. Ένα πρόβλημα, το οποίο επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο με το "παιχνίδι" που κάποιοι παίζουν στη Θράκη.

Αυτή η δήλωση της Μέρκελ ήταν καθαρά για "εξαγωγή" ...Για να την ακούσουν οι Έλληνες και οι άλλοι μεσογειακοί λαοί. Το δήλωσε, για να καταλάβουν ότι οι ισλαμιστές δεν είναι μόνον "κομμάτι" της Γερμανίας, αλλά και της Ελλάδας και της Ιταλίας και της Ισπανίας ...

Να "ξεχάσουν" οι λαοί παλιούς τρόπους και μεθόδους αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος ...Να ξεχάσουν τις "απελάσεις" και ό,τι άλλο μπορούν να σκέφτονται, προκειμένου να τους αποβάλουν από τις πατρίδες τους.

Οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες είναι "κομμάτι" του αμερικανικού ιμπεριαλισμού και στα κράτη αυτά χρησιμοποιούνται ως έποικοι ...Έποικοι σκληροί, απαιτητικοί και πολλές φορές βίαιοι. Θα φτάσουμε στο σημείο να γίνονται παρελάσεις επίδειξης δύναμης και μίσους, όπως κάνουν οι κατακτητές Προτεστάντες στην κατακτημένη καθολική Βόρεια Ιρλανδία.

...Δοκιμασμένες τακτικές μέσα στους αιώνες. Πρέπει όλοι αυτοί οι λαοί να καθηλωθούν από τον φόβο ...Να αισθάνονται ότι η "πέμπτη φάλαγγα" τους πολιορκεί ...Να αισθάνονται ότι οι κοινωνικοί τους αντίπαλοι έχουν "πλάτες" μυστηριώδεις και ανίκητες ...Να αισθάνονται ότι έχουν ανάγκη τη στήριξη των Αμερικανών, γιατί θα τους σφάξουν μέσα στα σπίτια τους ...

Να αισθάνονται ότι πρέπει να δώσουν ένα "μέρος" της Δημοκρατίας τους ή της εθνικής τους κυριαρχίας, προκειμένου να είναι ασφαλείς ...Να αισθάνονται όπως τους υπέδειξε ο Γιωργάκης της σοσιαλιστικής διεθνούς, ο οποίος θα έδινε λίγο εθνικό έδαφος, προκειμένου να κοιμάται ήσυχος.

Γι' αυτόν τον λόγο ενθαρρύνεται από τους ιμπεριαλιστές και η "εισαγόμενη" εγκληματικότητα. Γι' αυτόν τον λόγο τούς πληρώνουν πανάκριβους δικηγόρους να υπερασπίζονται ακόμα και τα πιο απεχθή κτήνη. Όσο πιο θεαματικά, αιματηρά και βίαια είναι τα εγκλήματα των μεταναστών, τόσο πιο πολύ τους εξυπηρετούν στην τρομοκρατική τους προπαγάνδα.

Οι γέροι, οι οποίοι γρονθοκοπούνται για μερικά ευρώ, οι γριές, οι οποίες σφάζονται στα σπίτια τους για την πενιχρή τους σύνταξη, οι μαθητές, οι οποίοι κακοποιούνται για ένα κινητό ή τα κοριτσάκια, που βιάζονται και σακατεύονται στις παραλίες, είναι "εκπαιδευτικά" παραδείγματα τρόμου. Δράστες, οι οποίοι διαφεύγουν της τιμωρίας τούς τρομάζουν ακόμα πιο πολύ ...Ό,τι έκαναν οι σταλινικοί και οι Ναζί, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους αντιπάλους τους.

Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν πρέπει να φαίνεται παράξενη η πρόσφατη έκθεση της ελληνικής αστυνομίας για την εγκληματικότητα. Η έκθεση αυτή, που θέλει το 50% της εγκληματικής δραστηριότητας στη χώρα να οφείλεται στους ξένους και άρα σε μια μειονότητα του 10 με 13%. Μια εγκληματική δραστηριότητα βαριάς μορφής, που όμοιά της δεν είχε ποτέ ένα μικρό και κλειστό εθνικό κράτος όπως η Ελλάδα. Μια δραστηριότητα, η οποία "παγώνει" τον πληθυσμό, αν σκεφτεί κανείς ότι "παράγει" διαρκώς θύματα. 34 Έλληνες έπεσαν νεκροί από επιθέσεις αλλοδαπών μέσα σε 7 μήνες.
Αυτά είναι τα ζητούμενα της αμερικανικής πολιτικής. Κάθε φορά που θα ετοιμάζονται για τη λεηλασία ενός κράτους, θα πρέπει το θύμα τους να είναι καθηλωμένο στον τρόμο.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Δημιουργός της Θεωρίας του Υδροχόου http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ