Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Στο Βερολίνο ο Τούρκος Αντιπρόεδρος εγκαινίασε τα γραφεία της TÜMSİAD

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ο οποίος πήγε στη Γερμανία για διήμερη επίσκεψη είχε μια συνάντηση με τους Τούρκους επιχειρηματίες στη χώρα αναφέρει το trt .
Ο Bozdağ ο οποίος πραγματοποίησε και τα εγκαίνια του γραφείου του Συλλόγου Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών TÜMSİAD στο Βερολίνο παράστησε στη 3η Συνεδρίαση της Γενικής Συμβουλευτικής Επιτροπής καθώς και στο Οικονομικό Φόρουμ 2013.

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αφού τόνισε ότι κατά την ίδρυση μιας ισχυρής Ευρώπης μόχθησαν και οι Τούρκοι δήλωσε «αν σήμερα υπάρχει μια ισχυρή Γερμανία, μια δυνατή Αυστρία και μια ισχυρή Γαλλία, σε αυτό υπάρχει ο μόχθος, ο ιδρώτας των αδερφών μας (Τούρκων) οι οποίοι κόπιασαν κατά την ανοικοδόμηση αυτών των χωρών μαζί με του Γερμανούς, τους Αυστριακούς και τους Γάλλους».Ο Bozdağ ο οποίος έκανε νύξη στο πρόβλημα ταξιδιωτικών θεωρήσεων που αντιμετωπίζουν οι Τούρκοι επιχειρηματίες δήλωσε ότι η άρση της χορήγησης βίζας θα ενισχύσει και τις δυο χώρες.
Σχόλιο: Οι χιλιάδες έλληνες της Γερμανίας , Αυστρίας , Ελβετίας , Σουηδίας, Γαλλίας,   τι έκαναν τόσα χρόνια , μόνο οι Τούρκοι δούλευαν για την Ευρώπη ; Από τέτοιες δηλώσεις καταλαβαίνουμε πως εννοούν στην Τουρκία την Ευρωπαϊκή ένωση. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλιο: Διαγγελέα. σε λίγο ανάρτηση για την Τουσιάδ και τους Ντονμέδες Σαμπατεϊστές Εβραίους... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ