Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Τούρκος αξιωματικός θα έχει πρόσβαση στα απόρρητα μυστικά των συνόρων μας!

Αποκάλυψαν με ερώτησή τους στη Βουλή οι ανεξάρτητοι βουλευτές Ι. Κουράκος και Ν. Σταυρογιάννης 

 
ΜΕΙΖΟΝ θέμα για την ασφάλεια των ελληνικών συνόρων ανακύπτει μετά την αποκάλυψη ότι σε επιτελική θέση στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Επιτήρησης Συνόρων έχει τοποθετηθεί Τούρκος.

Που σημαίνει ότι μέσω εκείνου η Άγκυρα έχει διαρκή πρόσβαση σε ευαίσθητα και απόρρητα δεδομένα που σχετίζονται με την ασφάλεια των συνόρων. Το θέμα έφεραν στη Βουλή οι ανεξάρτητοι βουλευτές Ν. Σταυρογιάννης και Ι. Κουράκος και με επίκαιρη ερώτησή τους προς τους υπουργούς Εξωτερικών, Άμυνας και Δημόσιας Τάξης ζητούν εξηγήσεις και διευκρινίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ζητούν να πληροφορηθούν ποιος είναι ο πλήρης σχεδιασμός της κυβέρνησης, ούτως ώστε η Ελλάδα να μην επιτρέπει καθ' οιονδήποτε τρόπο την πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων αλλοδαπών, συμπεριλαμβανομένων γειτόνων που απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο στην περίπτωση που ασκήσει κυριαρχικά της δικαιώματα. Οι βουλευτές ζητούν να κατατεθεί στη Βουλή το κείμενο του σχεδιασμού, καθώς και το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών του αρμόδιου υπουργού, ώστε η χώρα μας να θωρακίσει τα σύνορά της ως προς την ασφάλεια των σχετικών πληροφοριών.Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ