Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Μετά την Βουλγαρία και η Ρωσία βάζει σε πρόγραμμα των μαθητών λυκείων σε στρατιωτική εκπαίδευση...εμείς συζητάμε για τον Χαλίλ τον ισλαμιστή...Και πόσο καλό παιδί θα είναι όταν θα σφάζει Έλληνες....

Περισσότεροι από 12.000 μαθητές λυκείου, από πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα της περιοχής Chelyabinsk θα λάβουν μέρος σε στρατιωτικά σεμινάρια που διοργανώνονται από τους διοικητές των στρατιωτικών μονάδων της κεντρικής στρατιωτικής περιοχής CVO, σύμφωνα με το πρακτορείο Ria Novosti .Ru.
Η απόφαση για την προκαταρτική στρατιωτική εκπαίδευση ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του κυβερνήτη της περιοχής Τσελιάμπινσκ Ιγκόρ Murogov σε συνεργασία με τους διοικητές των ρωσικών μονάδων .

«Κάθε σχολείο είναι υποχρεωμένο να αποστείλει τους μαθητές στο πλησιέστερο στρατόπεδο της περιοχής, παράδειγμα, οι μαθητές της περιοχής του Τσελιάμπινσκ θα συμμετάσχουν σε στρατιωτικές ασκήσεις στην αεροπορική βάση" Shagol.» Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν και τα τρία όπλα των ρωσικών δυνάμεων . Πάνω από 10 περιοχές της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας θα συμμετάσχουν στο εν λόγω πρόγραμμα, "- δήλωσε αξιωματούχος .

Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της κεντρικής περιοχής , κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων εκπαιδευτικών σεμιναρίων οι μαθητές θα εξοικειωθούν με τη στρατιωτική ζωή, την ιεραρχία , τις καθημερινές εργασίες , με τους στρατιωτικούς κανονισμούς και την πειθαρχία. Επίσης θα τους επιδειχθεί η γκάμα των ελαφρών όπλων και του στρατιωτικού εξοπλισμού που διαθέτουν οι μονάδες που εκπαιδεύονται.

Οι ασκήσεις αυτές είναι προγραμματισμένες για τα τέλη Μαΐου με συμμετοχή σχολείων όλης της περιφέρειας με σκοπό « την αρτιότερη στρατιωτική εκπαίδευση της νεολαίας και την εξοικείωση της στρατιωτικής ζωής» όπως αναφέρει η ανακοίνωση της κεντρικής στρατιωτικής περιοχής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ