Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ποιοι είναι αυτοί οι 3-4 δημοσιογράφοι που συνομιλούν με μυστικές υπηρεσίες που φέρονται όλοι να συνδέονται με γνωστό επιχειρηματία που έχει σοβαρές εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη;

Συνομωσία εις βάρος της Ελλάδος από ξένα κέντρα εξουσίας που στηρίζονται σε νεοσυστήματα και «δημοσιογράφους» που εύκολα προδίδουν την χώρα τους – Σχεδιάζουν χτυπήματα κατά τραπεζιτών, Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και μετά την αποκάλυψη του σχεδίου εξαγνισμού των ανομημάτων των συστημάτων της χώρας, από πολλές πηγές με εξουσία και ρόλο στα δρώμενα μας αναφέρονται πληροφορίες άκρως ανησυχητικές.
Θεωρούν ότι η Ελλάδα βάλλεται από ξένα κέντρα και μεταξύ αυτών  και  το Reuters και άλλους μηχανισμούς που επηρεάζουν ή ασκούν εξουσία ώστε να αποδομήσουν τους έλληνες τραπεζίτες, τον Προβόπουλο ενώ έχουν βάλλει στο στόχαστρο και επιχειρηματίες όπως Βαρδινογιάννης και Μπόμπολας.

Το σχέδιο είναι απλό καθώς τα έξυπνα σχέδια είναι απλά.

Για να μπορέσουν η Τρόικα και οι νεομηχανισμοί που στήνονται κάθε φορά σε ανερχόμενες  εξουσίες να αποκτήσουν τον έλεγχο θα πρέπει να αποδομήσουν την παλιά φρουρά τα παλιά τζάκια, την παλιά εξουσία.
Το παράδοξο είναι ότι σε αυτή την μάχη των πισόπλατων και δόλιων χτυπημάτων συμμετέχουν έλληνες και μεταξύ αυτών και έλληνες δημοσιογράφοι είτε ανερχόμενου μιντιακού συγκροτήματος είτε διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου.
Ποιοι είναι αυτοί οι 3-4 δημοσιογράφοι που συνομιλούν με μυστικές υπηρεσίες που φέρονται όλοι να συνδέονται με γνωστό επιχειρηματία που έχει σοβαρές εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη;
Πως μπορεί αυτός ο επιχειρηματίας που κινεί τα νήματα στο παρασκήνιο να συνεχίζει να πληρώνει έμμεσα και άμεσα δημοσιογράφους για να αποκαλύπτουν αλήθειες που δεν είναι τίποτε άλλο από λάσπη.
Ποιοι είναι αυτοί που εμφανίζονται ως οι αυτόκλητοι σωτήρες της χώρας από τα συμφέροντα και τα συστήματα;
Ο στόχος δεν είναι η κάθαρση αλλά η αποδόμηση.
Υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο μπορεί να έχει παρουσιαστεί με τρόπο ώστε να εμφανίζεται ως χτύπημα κατά των συμφερόντων που λυμαίνονται το χρήμα της χώρας αλλά στόχο έχουν με δόλιο τρόπο να βγάλουν από την μέση αντιπάλους για να ελέγξουν την κατάσταση και να δημιουργήσουν τα δικά τους παραμάγαζα και συστήματα.
Το μεγάλο χτύπημα στους τραπεζίτες πλησιάζει και θα είναι οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιες φιγούρες που κινούν τα νήματα στις σκιές του παρασκηνίου.
Ετοιμάζουν χτύπημα και κατά επιχειρηματιών όπως Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη με στόχο αρχικώς να πλήξουν, να αποδομίσουν ισχυρούς παίκτες της ελληνικής οικονομίας.
Η τράπουλα στην Ελλάδα ξαναμοιράζεται αλλά δεν την μοιράζει η κυβέρνηση αλλά η Τρόικα με δόλια υποχείρια εντός και εκτός Ελλάδος.
Μπορεί κανείς να σκεφθεί, τι θέλουμε εμείς ένα τραπεζικό site και ασχολούμαστε μα παράκεντρα και μηχανισμούς.
Χτυπώντας το banking στην Ελλάδα αποκαλύφθηκε ποιο είναι το σχέδιο.
Πληροφορούμαστε ότι και η κυβέρνηση έχει ενημερωθεί από ισχυρούς παίκτες για το σχέδιο αυτό αλλά δεν γνωρίζουμε τις αποφάσεις της.
Για να φθάνουν ισχυροί παίκτες να ενημερώνουν την κυβέρνηση σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό.
Στην αποκάλυψη της αλήθειας υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά.
Μπορείς να ασκήσεις κριτική σε ένα τραπεζίτη σε ένα επιχειρηματία για λάθος επιχειρηματικές του επιλογές και ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για εισηγμένες εταιρίες.
Αλλά εδώ δεν πρόκειται για μια δεοντολογική και αποκαλυπτική δημοσιογραφία αλλά μια πληρωμένη δημοσιογραφία που βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Το χρήμα ρέει και οι δεχόμενοι την δωροδοκία πέραν του μικρού τους ηθικού αναστήματος αποδεικνύεται ότι αποτελούν μέρος των εχθρών της χώρας που δεν τους ενδιαφέρει η ομαλότητα αλλά η μετάβαση της εξουσίας σε νέα παράκεντρα εξουσίας.

www.bankingnews.gr 
 
Σχόλιο: Ο Αθανάσιος Στριγάς αναφέρει αναλυτικά στα βιβλία του. Θα αλλάξουν οι οικογένειες που ελέγχουν οικονομικά την Ελλάδα. Η απόφαση έχει ήδη αποφασιστεί από τα δύο παγκόσμια κέντρα ... Ο Νοών...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ