Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

19 Νοεμβρίου 1971: Περιοδικό «Ταχυδρόμος» "Αριστοτέλης Ωνάσης"

Αριθμός φύλλου 919. σε ρεπορτάζ του Α. Μαρκάκη διαβάζουμε για τέσσερις «μεγάλες δουλειές που τελικά δεν έγιναν», με αποτέλεσμα ένας «χείμαρρος δισεκατομμυρίων» να στερέψει «πριν αρχίσει να τρέχει».

Ο δημοσιογράφος αναφερόταν στα 830 εκατομμύρια δολάρια που θα έφερνε η αμερικανική εταιρία Litton, η οποία είχε υπογράψει σύμβαση με τη χουντική κυβέρνηση για την πλήρη αξιοποίηση της Κρήτης και της Δυτικής Πελοποννήσου, στα 600 εκατομμύρια δολάρια που θα ξόδευε για έργα στην Ελλάδα ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ, στα 105 εκατομμύρια δολάρια που έβαζε για την κατασκευή της Εγνατίας οδού η αμερικανική εταιρία McDonald καθώς και στο ναυάγιο της ίδρυσης Βιομηχανίας ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ στην Ελλάδα.

Το δημοσίευμα έκλεινε ως εξής: «Η απορία ισχύει περίπου για όλες τις συμβάσεις που ματαιώθηκαν. Αν είναι οι ανάδοχοι των έργων να εξασφαλίζουν χρηματοδότηση με εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου, για ποιο λόγο να μπαίνουν στη μέση αυτοί;» .

Πηγή: Περιοδικό HOT DOG

Απάντηση: Διαγγελέα: Τον Οκτώβριο του 1971 ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, ελληνικής καταγωγής, Σπύρος Άγκνιου, έφτασε στην Αθήνα για να συναντηθεί με την κυβέρνηση της χούντας.

Το μήνυμα που μετέφερε στους χουντικούς ήταν :ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να συναλλάσσεστε με τον ΩΝΑΣΗ αν θέλετε την υποστήριξη του Προέδρου Νίξον». Το πρόβλημα ήταν καθαρά ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ για τους Εβραιοαμερικανούς και όχι οι επενδύσεις από τις αμερικανικές εταιρίες. Έτσι λοιπόν ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ολόκληρη την οικογένεια ΩΝΑΣΗ.

Επίσης θυμηθείτε πόσους άλλους δολοφόνησε η 17η Νοέμβρη , που αποδείχθηκε το μακρύ χέρι των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, που ελέγχεται πλήρως από τους εβραίους Ροκφέλλερ και Κίσσιγκερ;

Μποδοσάκης, και άλλους …..μακρύς ο κατάλογος…

Από ποιους υποστηρίχθηκε η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17η Νοέμβρη; Μα σύσσωμη η ΑΡΙΣΤΕΡΑ της Ελλάδος που ελέγχεται πλήρως από τους Εβραίους ξανά… Περίεργα; Και όμως αληθινά…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ