Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Είμαστε μεις και κάποιοι άλλοι.

Εμείς που δεν διαμαρτυρόμαστε γιατί τη Μεγάλη Βδομάδα οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα μας πιπιλίζουν το μυαλό με αμερικανικές ιστορίες και ταινίες από τη Βίβλο. Αρκούμαστε να κλείσουμε το διακόπτη, γεμάτοι σαρκασμό. Και φτάνει αυτό; Τί δουλειά έχουμε εμείς με τη Βίβλο των Εβραίων;

Τί ζητούν οι εβραϊκές ιστορίες τη στιγμή που εμείς γιορτάζουμε το Πάσχα σαν Έλληνες. η Βίβλος είναι η Εθνική Ιστορία της εβραιοσύνης. Πως και γιατί εισδύει η εβραϊκή ιστορία σε μιαν Ελλάδα που τα εννέα δέκατα των κατοίκων της αγνοούν τη δική μας Ιστορία; Ποια σελίδα της πορείας μας δεν αποτελεί την ιερή ιστορία του αγωνιζόμενου ανθρώπου; Πόσοι Έλληνες το γνωρίζουν αυτό; Ποιος μας το δίδαξε; Και ποιος επιδιώκει να το συντηρήσει; Αντίθετα, το μεγαλύτερο ποσοστό των μαθητών της Μέσης Εκπαίδευσης αντιπαθούν θανάσιμα το μάθημα της Ιστορίας «μας».

Ωστόσο, λιβανίζουμε το καινούριο κουλτουριάρικο σήριαλ για την Παράδοση. Κάνουμε και συνέδρια, όπου εκφράζουμε προβληματισμούς βαθυστόχαστους για το μπουζούκι! Και για να δείξουμε την πρωτοποριακή μας αντίληψη, πετούμε κι ένα ειρωνικό σχόλιο για κείνον τον μανιακό Χομεϊνί, κείνον τον βάρβαρο, που απαγορεύει όλα τα δυτικά ήθη με η χωρίς σελοφάν ως και τη μουσική ρόκ! Για σκέψου τί φασισμός!

Φασισμός δικός του η τύφλα δική μας; Παν εισερχόμενο εκτοπίζει κάποιο άλλο υπάρχον είδος. Άσε που έρχεται με παρέα: τη μαφία, τα ναρκωτικά, την αδιαφορία για μόρφωση, την περιφρόνηση για την οικογένεια, την κατάργηση της ατομικής φιλοδοξίας και γενικά την ουδετεροποίηση της νεολαίας. Τέτοια άχρωμη, άπατρις και κυρίως αδιάφορη μες στις μισοσκότεινες ντίσκο. Την ώρα που εμείς, οι μορφωμένοι, αγωνιούμε για τη λαϊκή μουσική, η νεολαία στραγγαλισμένη, γεμάτη χλευασμό για τις στοιχειώδεις αρχές συμβίωσης και ανοχής, αγράμματη, πριν πάρει το δρόμο για το εργοστάσιο, που της ετοίμασε η περίφημη Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση, θα χρειαστεί κάποια στιγμή λεφτά. Και χωρίς ενδοιασμούς θα συγκροτήσει την τρομοκρατική η ληστρική μπάντα της και θα επιτίθεται με αλυσίδες η σιδερένιες γροθιές. Γιατί όχι; Τη Μεγάλη Βδομάδα διδασκόμαστε την εβραϊκή Ιστορία και όλο τον υπόλοιπο χρόνο τον αμερικανικό γκαγκστερισμό.
 
Αυτοί που έκαναν το έγκλημα ν' αντισταθούν στους Γερμανούς είναι, ξέρετε, οι άμεσοι πρόγονοι των σημερινών νέων. Και δικοί τους πρόγονοι, κείνων των αντιστασιακών, ήταν ο Φεραίος που δολοφόνησαν οι Κοτζαμπάσηδες και οι Φαναριώτες. Και ο Κοσμάς ο Αιτωλός που ήρθε και «χάλασε το μαγαζί» των Εβραίων στα Γιάννινα και το πλήρωσε με τη ζωή του. Γιατί μια και κείνοι έχουν αργία το Σάββατο, επιβάλανε στους Ρωμιούς και την Κυριακή σαν εργάσιμη μέρα. Κι έτσι οι σκλάβοι των Τούρκων δεν είχαν καμιά μέρα ανάπαυσης. Ήταν ακόμη ο Τερτσέτης και ο Μακρυγιάννης

Και δικοί τους πρόγονοι... Από ποιους προγόνους πρέπει να λυτρωθούμε; Πρέπει ν' αποφασίσετε. Ποιόν κρίκο της αλυσίδας των αιώνων θ' αγγίξετε και θα τον βρείτε στεγνό από αίμα; Που άλλου ο θάνατος είναι τόσο πολύς, παρά στην άρνηση του θανάτου της Ελλάδας που, τώρα και είκοσι αιώνες, τροφοδοτείται από την πάμφτωχη φυλή και ανασταίνεται. Μα ο Ιησούς σταυρώθηκε! Εμπρός, λοιπόν, μην ντρέπεστε. Διαλέξτε έναν από τους αναρίθμητους Έλληνες που θανατώσατε, γιατί πάλεψαν για τη σωτηρία του έθνους μας, Όπως πάλεψε και ο Εβραίος Ιησούς για τη σωτηρία του δικού του εβραϊκού έθνους.

Δεν μπορούμε έξαλλου να 'μαστέ μιαν αιωνιότητα χρεωμένοι στους Εβραίους!

Άλλα όχι και να γελούν κάτω από τα μουστάκια τους πως αγνοούμε στοιχειωδώς την εξέλιξη του ποινικού κώδικα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Για τους Ρωμαίους υπηκόους η εκτέλεση των αντιφρονούντων γινόταν με σταύρωση. 

Για τους Ρωμαίους πολίτες με υποχρεωτική αυτοκτονία. Για τη Γαλλική Επανάσταση με γκιλοτίνα. 
Για τους Κομμουνιστές τα ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ Γκούλαγκ, η Γενοκτονία των Ουκρανών διά της Πείνας και λοιμοκτονίας, πέρνοντάς τους όλα τα τρόφιμα, για να τα δώσουν στον ΧΙΤΛΕΡ, να τον βοήθησουν στον αγώνα του.
Για τους Ναζί με θαλάμους αερίων. 

Για το εκσυγχρονισμένο, κατά τα ευρωπαϊκά έθιμα, δικό μας παρόν, φαντάζομαι ότι περιμένουμε την ίδια Γενοκτονία που είχαν οι Ουκρανοί, με τη μέθοδο της πείνας μέχρι θανάτου από τα σκυλιά, των Γερμανών ΝΑΖΙ του 2010-2012 Της Μέρκελ,της Κομμουνίστριας από την Ανατολική Γερμανία.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ