Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Η θεραπεία του Πάπα, ο ισολογισμός της συνείδησης…

Ο Πάπας Ιωάννης-Παύλος Β’, Ο Λεχ Βαλέσα, Ο Αλή Αγκτσά, Η Τριμερής και η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ…

Εκείνο το διάστημα πριν την απόπειρα δολοφονίας του Πάπα, ο Πάπας Ιωαννης-Παύλος Β’ είχε διαπράξει ένα ακόμη αμάρτημα προς την Τριμερή Και τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, το οποίο ήταν αδύνατον τα δυο παγκόσμια κέντρα να του το συγχωρούσαν:


Ενώ είχε συμφωνήσει στην υποστήριξη του συνδικάτου «Αλληλεγγύη» και στην εκτίναξη του Λεχ Βαλέσα όσο πιο ψηλά γινόταν (πολιτικά), ξαφνικά άρχισε να υποχωρεί….

Αυτό έγινε φανερό από το ταξείδι του στην Πολωνία όπου, αντί να βοηθήσει τον Βαλέσα και την «Αλληλεγγύη» όπως είχε υποσχεθεί στην Μπίλντεμπεργκ και την Τριμερή, στη διάρκεια επίσκεψής του εκεί, πήγε στο παλαιό στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς, όπου έκανε ανοιχτή διάλεξη για το ότι:

«Οι ρίζες του κακού, που υπάρχουν σήμερα, οφείλονται στην υπεροψία, στον εξοπλιστικό ανταγωνισμό και την ασέβεια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας…».

Και δεν σταμάτησε εκεί ο Πάπας…. Μνημόνευσε τα θύματα των Σοβιετικών στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και αξιολόγησε τη συμβολή τους στον αγώνα για την απελευθέρωση των λαών….

Η σύσκεψη στο «Κάρλτον-Σέρατον»της Ουάσιγκτον τελείωσε δύο ώρες αργότερα. Οι συνωμότες έφυγαν όπως είχα έρθει. Την τελική απόφαση για τον θάνατο ή την απόπειρα, θα λάμβαναν τα δύο κέντρα αποφάσεων.

Τον σχεδιασμό ανέλαβε η NSA και την εκτέλεση του σχεδίου η CIA. Ολόκληρη η επιχείρηση στοίχησε ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ.
Την επαφή με τις μυστικές υπηρεσίες επιλεκτικά, ανέλαβε ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ της Κουρίας του Βατικανού και Πράκτορας της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ υπηρεσίας κατασκοπείας Αριστίντε Μπρουνέλο, ο οποίος είχε ως προϊστάμενο του στην ενασχόληση αυτή τον δόκτορα Χανς Λάγκεμαν, τότε Αρχηγό της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΥΠ (BND) στο Πούλαχ της Βαυαρίας ……

Τις επόμενες εικοσιτέσσερις ώρες, δόθηκε διαταγή από την επιτροπή ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ της Μπίλντεμπεργκ (με τη σύμφωνη γνώμη της Τριμερούς Επιτροπής), προς την NSA. «Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β’ να μην δολοφονηθεί. Μια απόπειρα μόνον αρκεί….».

Ο ισολογισμός της συνείδησης…

13 Μαΐου. Ώρα 8:00 πρωί, Ρώμη. Τράπεζα Αγίου Πνεύματος.
Ώρα 8:05, δύο άντρες βγήκαν από το γραφείο του διευθυντή της Τράπεζας και κατευθύνθηκαν προς την έξοδο.

Στην πόρτα χώρισαν. Ήταν ο ΑΛΗ ΑΓΚΤΣΑ και ο Μπράιαν Ουίλλις. Πίσω στο γραφείο του διευθυντή ήταν ο μονσινιόρ Μοργκάντε και ο Ταγματάρχης Πετρουτσέλι της μυστικής υπηρεσίας του υπουργείου Άμυνας της Ιταλίας.

Στις 8:30 απεχώρισαν και αυτοί με διαφορά τεσσάρων λεπτών.
Ώρα 10:30 ο Αλή Αγκτσά έφτασε στο Βατικανό.
Λίγο αργότερα έφτασε και ο Μπράιαν Ουίλλις. Μπλέχτηκαν με τους πιστούς και πέρασαν την πύλη. Είχαν και τις ανάλογες προσκλήσεις….

Όταν ο Πάπας εμφανίσθηκε ο Αλή Αγκτσά τράβηξε το πιστόλι του μπροστά στον κόσμο και στους φρουρούς και πάτησε τη σκανδάλη πολλές φορές, σημαδεύοντας το κεφάλι του αρχηγού της Καθολικής Εκκλησίας….

Ωστόσο ο Πάπας έπιασε το στομάχι του βογκώντας από πόνο, ενώ ψέλλιζε: «Γιατί θεέ μου…γιατί;;….».

Ο Αγκτσά τρομοκρατήθηκε. Μέχρι να συνέλθει οι φρουροί του Πάπα τον είχαν….αφοπλίσει και συλλάβει. Την στιγμή των πυροβολισμών ο μονσινιόρ Μοργκάντε και ο πατήρ Μαρίνο ντελ Τρέντο που βρίσκονταν ελάχιστα μακριά από τον Πάπα έδειχναν και χειρονομούσαν προς τον Αλή Αγκτσά …

Στη σύγχυση που δημιουργήθηκε ο Μπράιαν Ουίλλις κρύβοντας το πιστόλι του αποχώρησε αργά και διακριτικά από τον τόπο της απόπειρας …..

Ένα αυτοκίνητο τον περίμενε με αναμμένη τη μηχανή. Ο Ουίλλις έφυγε χωρίς να βιάζεται, πέρασε δε ανάμεσα από τα περιπολικά της Ιταλικής Αστυνομίας…. Πήγε στο αεροδρόμιο και επιβιβάστηκε χωρίς κανέναν έλεγχο σε αεροπλάνο της Σουίς Αιρ, πριν ληφθούν τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας. Από εκεί πέταξε για Ζυρίχη και με άλλη πτήση για Νέα Υόρκη,

Τριάντα μέρες αργότερα ο Μπράιαν Ουίλλις «Πέταξε» από τον εξηκοστό όροφο ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης. Στην «τελευταία πτήση» του τον «βοήθησε» ο Ντάνιελ Μορέτι, καθηγητής του Γιέηλ και πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας…. Η δολοφονία του Ουίλλις δεν είχε καμμιά σχέση με την απόπειρα κατά του Πάπα. Ήταν σε όλα άψογη! Απλά ο Ουίλλις είχε φθαρεί…και ότι φθείρετε στις μυστικές υπηρεσίες ΠΕΤΙΕΤΑΙ………

Αθανάσιος Στριγάς
ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ