Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Έταξαν θέσεις Πανεπιστημίων, και βουλευτικά αξιώματα στην E.N.D.;

ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Ποιοι όμως είναι πίσω από τον Σερ και Ακαδημαϊκό Βασίλειο Μαρκεζίνη; Τον έναν μας τον είπε: ο καθηγητής Θεόδωρος Καριώτης. Ο Καριώτης έφυγε μικρός από την Ελλάδα, γιατί δεν του άρεσε, και πήγε στην Αμερική. Εκεί φυσικά έγινε ΠΑΣΟΚ και συνδέθηκε ιδιαιτέρως με την Μάργκαρετ, την γυναίκα του Ανδρέα Παπανδρέου και μητέρα του Γιωργάκη (ναι, αυτού με τα μνημόνια).
Η Μάργκαρετ τον βόλεψε σε καλή θέση στην ελληνική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον, όπου έμεινε πολλά χρόνια με καθήκοντα κάπως ακαθόριστα. Τώρα στα γεράματα κατάφερε να γίνει καθηγητής και σε κάποιο αμερικανικό πανεπιστήμιο. Καλαμπουριτζής είναι, καλό ανθρωπάκι αλλά Πασόκος φανατικός και το κυριότερο φίλος κολλητός του Θεόδωρου Κουλουμπή, του άλλου «ομογενή», ο οποίος ήρθε από την Αμερική στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και έστησε το ΕΛΙΑΜΕΠ στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Αρχίσατε τώρα να πιάνετε το υπόγειο ρεύμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ