Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Οι Κίναιδοι της Αριστεράς και των ΜΜΕ και το Ρατσιστικό Παραλήρημα εναντίον της Αλήθειας και των Ελλήνων...

 Σχόλιο: Για δύο λέξεις από την ομιλία 7 λεπτών για τους Ομογενείς Έλληνες και το δικαίωμα να ψηφίζουν, κήρυξαν Ισλαμικό πόλεμο τα Αριστερά κινήματα, εβραϊκής κατασκευής, και τα ΜΜΕ εβραϊκού ελέγχου. Δηλαδή ανέφερε η βουλευτής να μην ψηφίζουν οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,  οι κίναιδοι απατεώνες μιλούν μόνον για αυτές τις δύο λέξεις. Ποιά πνευματικά όντα, επιπέδου ΣΑΥΡΑΣ, αγοράζουν αυτές τις εφημερίδες και ασπάζονται αυτά τα ανθελληνικά κινήματα; Εδώ έσφαξαν έναν άνθρωπο και δεν κουνήθηκε ο ΚΩΛΟΣ κανενός κίναιδου αριστερού και των ΜΜΕ...
Εκεί ένας νεαρός που έχει ασπαστεί τον χριστιανισμό περιμένει με απίστευτη ηρεμία τον μωαμεθανό δήμιο να του κόψει το κεφάλι.

Όπως αναφέρει το Defence Point : «Υπέμεινε το μαρτύριό του και έφυγε από τη ζωή με έναν τρόπο που παραπέμπει σε άλλες εποχές και τους μάρτυρες της χριστιανικής πίστης…..Ο δήμιός του….οπλισμένος με την πεποίθηση της «θείας εντολής» έκοβε επί δύο λεπτά το κεφάλι του συνανθρώπου του φωνάζοντας «ο Θεός είναι μεγάλος» (το γνωστό “Allahu Akbar”) και συνέχιζε να πανηγυρίζει κρατώντας το λάφυρο στα χέρια του. Η εκτέλεση δεν έγινε καν όπως στη Σαουδική Αραβία για παράδειγμα (σε εγκληματίες), μία και έξω… Το «αμάρτημα» που διέπραξε ήταν το ότι αλλαξοπίστησε και ασπάσθηκε τον Χριστιανισμό….Για να αποδώσουμε όμως τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το φρικιαστικό βίντεο μεταδόθηκε από την αιγυπτιακή τηλεόραση με τον προοδευτικό παρουσιαστή να είναι συγκλονισμένος και να αναφωνεί: «Είναι δυνατόν να είναι αυτό το Ισλάμ;» Δυστυχώς, ένα κομμάτι της ισλαμικής θρησκείας είναι…».

Μιλώντας στα αραβικά, ο δήμιος φορώντας κουκούλα ψάλλει μια σειρά από μουσουλμανικές προσευχές και δεήσεις και επιτίθεται στον Χριστιανισμό, τον οποίον, λόγω της πίστης στην Αγία Τριάδα, τον αναφέρει ως μια πολυθεϊστική πίστη: «Ας πάρει ο Αλλάχ εκδίκηση για τον πολυθεϊστή αποστάτη!». Και ενώ ο Αλλάχ δεν δείχνει να ανταποκρίνεται άμεσα, ο δήμιος συνεχίζει «Αλλάχ ενδυνάμωσε τη θρησκεία σου, να είναι νικηφόρα ενάντια στους πολυθεϊστές». «Αλλάχ, νίκησε τους άπιστους στα χέρια των μουσουλμάνων» και «δεν υπάρχει άλλος Θεός από τον Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο αγγελιοφόρος του».

Στη συνέχεια, κραυγάζοντας «Allahu Akbar!», ο μασκοφόρος δήμιος κρατώντας το μαχαίρι στο λαιμό του «αποστάτη» αρχίζει να κόβει το κεφάλι. Στο τέλος, το κομμένο κεφάλι του «αποστάτη» κρατιέται ψηλά ενώ ακούγονται ισλαμικά συνθήματα για τη «νίκη».

ΥΓ. Όχι δεν το δείχνω το βίντεο.
ΥΓ.2 Εάν ο σφαγμένος είχε σφαχτεί γιατί ήταν ομοφυλόφιλος, θα είχε γίνει χαλασμός. Κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά, επώνυμοι, τηλεπερσόνες, ράδιο Αρβύλες και λοιποί "διαμορφωτές" θα είχαν ξεσηκώσει το σύμπαν. Μπορεί να είχε εισβάλει και ο Ομπάμα στην Τυνησία. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως, θα είχε βγάλει ανακοίνωση.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ