Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Οι επαγγελματίες ανέντιμοι-Αλεξάντερ Χαίηγκ-Τζόρτζ Σούλτς-Επιτροπή 40-«σχέδιο:Προοίμιο 1»-Χριστίνα Ωνάση

Εβραίος Κίσσιγκερ
Οι σφυγμομετρήσεις της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1981, έδειχναν ότι ο Α. Παπανδρέου προηγείτο σημαντικά του συντηρητικού Πρωθυπουργού Γ. Ράλλη. Επομένως δεν υπήρχε ανάγκη για μια αμερικανική ανάμειξη, εφ’ όσον η άνοδος του Α. Παπανδρέου είχε εγκριθεί και προβλεφθεί πολλά χρόνια πριν.

Ο Αμερικανός πρεσβευτής Μ. Στέρνς (στην Αθήνα) είχε τη θέση ότι: η νίκη του Α. Παπανδρέου στις εκλογές του 1981, δεν ήταν ταυτόσημη με μια κατάληψη της εξουσίας από τους κομμουνιστές, γιατί, εκτός των γνωστών δεσμεύσεων του Έλληνα Πρωθυπουργού σε εκείνο το αμερικανικό κατεστημένο που τον είχε επιβάλλει, ήταν γνωστή και η φιλοσοφική του αντιπάθεια προς τους κομμουνιστές.

Τους χρησιμοποιούσε απλά για τον στηρίζουν στην συντηρητική μεταρρυθμιστική πολιτική του. Εάν βέβαια είχε αφεθεί να εξελιχθεί το πραξικόπημα του 1981 υπό Στ. Στεφανόπουλο, ή υπό τον Ε. Αβέρωφ-λύσει που είχε προτείνει ο Στέρνς, ρίχνοντας το βάρος του στο δεύτερο- ο πολιτικός χάρτης της Ελλάδας θα είχε οπωσδήποτε αλλάξει.

Αλλά η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν παρέκλινε- εκτός φραστικών υπερβολών του Παπανδρέου- της δρομολογημένης πορείας από τις ΗΠΑ και, κυρίως, δεν είχε μυστικές επαφές, οι οποίες δεν ήταν γνωστές στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα. Θα ήταν παράτολμο, επομένως,να ενεργήσουν οι ΗΠΑ, σαν η κυβέρνηση να ήταν οτιδήποτε άλλο από μια νέα κυβέρνηση Κάστρο!....

Θα μπορούσε, μάλιστα, να είναι ακόμη χειρότερη.

«Το αισθητήριο του πρεσβευτή Στέρνς, του υπαγόρευε ότι κάτι αδιόρατο ΠΛΑΝΙΟΤΑΝ πάνω από την Αθήνα. Οι πληροφορίες της CIA, της DIA αλλά και του ίδιου του πρεσβευτή, που είχε γνωριμίες στην Αθήνα, ταυτίζονταν απόλυτα: Κάποια μυστικά κανάλια έφερναν κρυφίως, μεγάλα ποσά χρημάτων, σε άτακτα χρονικά διαστήματα στην Αθήνα. Το περίεργο ήταν ότι αυτά τα ποσά κάπου ….χανόταν. το βέβαιο ήταν ότι δεν εχρησιμοποιούντο και αυτό ήταν ύποπτο».
Στις 20 Φεβρουαρίου 1983, κατόρθωσαν να υποβάλουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ 40, ένα κοινό πρόγραμμα για μια ενέργεια φθοράς του Α. Παπανδρέου, ποντάροτας στον «ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ» των μυστικών καναλιών, για να προβούν έστω και σε μία λάθος ΚΙΝΗΣΗ…..

Αυτός που διαφωνούσε ήταν ο Αλεξάντερ Μ. Χαίηγκ Τζούνιορ.

Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.


  • Το αρμόδιο γραφείο του Σταίητ Ντηπάρτμεντ εναρμόνισε τις επιλογές του προς τον νέο Υπουργό Τζωρτζ σουλτς και τον Ιανουάριο του 1984 συμφώνησε με την CIA για την έναρξη της «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ OVERKILL» χωρίς τα στοιχεία OVERKILL μέσα σ’ αυτό από την αρχή.

Θα ξεκινούσαν την επιχείρηση με προκαταρκτικές ενέργειες, που σ’ εκείνο το αρχικό στάδιο θα ονομαζόταν «Προοίμιο 1». Η επιτροπή 40 ενέκρινε ακόμη σαράντα εκατομμύρια δολλάρια για το σχετικό σχέδιο..

Χριστίνα Ωνάση

Απεβίωσε το 1988 στην Αργεντινή από έμφραγμα, όπως δηλώθηκε επίσημα, λόγω της πολύχρονης κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών. Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ελλάδα και ενταφιάστηκε στην ιδιόκτητη νήσο της οικογένειάς της, στο Σκορπιό. Σύμφωνα με τη διαθήκη της όριζε, μετά τον θάνατό της, πενταμελές συμβούλιο για τη διαχείριση της περιουσίας της, η οποία και θα μεταβιβαζόταν στην κόρη της Αθηνά, μετά την ενηλικίωσή της.

ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ  ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΩΝΑΣΗ;

Οι Εβραίοι ελέγχουν όλες της μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, για ποιο λόγο την δολοφόνησαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ