Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Το κλάμπ των ομοφυλόφιλων είναι μεγάλο στα γρανάζια της Ελληνικής Δικαιοσύνης;

Δίωξη στους Anonymous για την δημοσιοποίηση στοιχείων ύποπτου για παιδοφιλία
Τις ταυτότητες των διαχειριστών της ιστοσελίδας Anonymous - #OpGreece στο Facebook, αναζητούν οι αρχές...
μετά τη δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων ατόμου, το οποίο η ομάδα καταγγέλλει ως παιδόφιλο.
Οι Anonymous είχαν προειδοποιήσει εδώ και ημέρες για αυτή τους την ενέργεια, καθώς, όπως αναφέρουν, είχαν ενημερώσει τις αρμόδιες διωκτικές αρχές εδώ και ένα χρόνο, χωρίς αποτέλεσμα.
Οι χάκερς υποστηρίζουν ότι σε αυτούς έφτασε καταγγελία από μητέρα 13χρονης, που υποστήριζε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο παρενοχλούσε την κόρη της, μέσω του Facebook.

Η ομάδα, που έχει κηρύξει πόλεμο κατά των παιδεραστών που δρουν στο διαδίκτυο, είχε αναφέρει πριν από λίγο καιρό ότι κατάφερε να εντοπίσει τα στοιχεία Ελλήνων πολιτών που διακινούν παιδική πορνογραφία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπέκλεψε τα στοιχεία από τους υπολογιστές τους.
Σύμφωνα με το SecNews.gr, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κινήθηκε αυτεπάγγελτα για τον εντοπισμό μελών των Anonymous και συγκεκριμένα των προσώπων που βρίσκονται πίσω από την δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων του συγκεκριμένου προσώπου.
Εξαιτίας της ενέργειας αυτής, ο ελληνικός κλάδος των Anonymous ανακοίνωσαν ότι ακυρώθηκαν οι επιθέσεις εναντίον ελληνικών υπουργείων (#OPERATION) που είχε την υποστήριξη μελών τους σε όλο τον κόσμο.
anonymous_24-9-2012
anonymous1_24-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ