Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Υπάρχει πολύς θυμός, μεγάλη οργή… Η βουή έρχεται, ακούγεται.

Ύστερα έχουν απαίτηση απ' τον λαό να αποδεχτεί νέα απεχθή μέτρα, απ' τον λαό που διαχρονικά βλέπει όλα τα μεγάλα σκάνδαλα έτσι να «διευθετούνται». Μ' αυτό το πλευρό να κοιμούνται!
... Βέβαια όλος ο εσμός των νταβατζήδων και των νοικιασμένων δημοσιογραφικών τους γιουσουφακίων έχουν λυσσάξει, προσπαθώντας να εθίσουν την κοινή γνώμη στην αναγκαιότητα των μέτρων αυτών. Μα λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.

... Τολμούν άραγε όλα αυτά τα εξωνημένα γιουσουφάκια να έχουν την παραμικρή επαφή με τον κόσμο; Ακόμα και τις διακοπές τους σε «ελεγχόμενα» (υπερπολυτελή βέβαια…) ξενοδοχεία τις κάνουν!

... Κακά τα ψέματα, αδέρφια. Όλοι τους τη φοβούνται μια νέα εξέγερση Αγανακτισμένων. Και θα πράξουν το παν για να την αποτρέψουν. Θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα. Και βασικά τη δύναμη των ελεγχόμενων ΜΜΕ. Μα ποια δύναμη διαθέτουν ακόμα; Σας λέω: Ελάχιστη!

... Η βουή έρχεται, ακούγεται. Κι όποιος καμώνεται πως δεν την ακούει θα βρεθεί μπροστά σε σοβαρές εκπλήξεις. Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Κι όλο και πληθαίνουν αυτοί οι οποίοι αναμένουν σύντομα εξελίξεις…

)) Θα τις ελέγξουν; Πολύ αμφιβάλλω. Υπάρχει πολύς θυμός, μεγάλη οργή…

Πηγή:
Του Μάρκου Μουζάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ