Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Υπέρμαχος του ''Σχέδιου Ανάν'', ο νέος πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον!

Επιδημία: 'Ολους τους ''ημέτερους'' διπλωμάτες, στις ΗΠΑ τους στέλνουν;
Επιλογή του (''φύκια γιά μεταξωτές κορδέλες'') υπουργού Eξωτερικών, Μητσάρα Αβραμόπουλου

«Με ''ανοιχτές αγκάλες'' περιμένουν στην Αμερική τον κ. Χρήστο Παναγόπουλο ελληνο- αμερικανικές και κυπρο-αμερικανικές Οργανώσεις. Βλέπετε, οι καλές υπηρεσίες για να περάσει το ''Σχέδιο Ανάν'' στην Κύπρο δεν ξεχνιούνται.


Περιμένουμε να δούμε πόσο θα αντέξει… Η γρήγορη αναχώρηση του κ. Παναγόπουλου για Ουάσινγκτον αποτελεί πάντως, μας λένε από τη Βουλή, βασική προτεραιότητα του περιβάλλοντος του κ. Αβραμόπουλου, αφού είναι (μαζί με τον κ. Δελαβέκουρα) το βασικό στοιχείο που τον συνδέει με την υπόθεση των απορρήτων για την οποία ετοιμάζεται πρόταση για εξεταστική επιτροπή από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τους ΑΝ.ΕΛ.». 

(Aυτά γράφει ο πάντα σωστά ενημερωμένος γιά ζητήματα ΥΠΕΞ και διπλωματίας, Dragoumanos).

Ο -Καλαματιανός- πρέσβης υπηρετούσε στην Λευκωσία και προωθούσε έντονα το Σχέδιο Ανάν γιά την Κύπρο, που ο λαός της απόρριψε με δημοψήφισμα, 24 Απριλίου 2004.

Ο νέος πρέσβης στις ΗΠΑ, έχει διατελέσει διευθυντής διπλωματικού γραφείου 6 υπουργών και φυσικά του υπέρμαχου του Σχέδιου Ανάν, GAP. O κ. Παναγόπουλος, έχει περάσει δύο φορές από τις ΗΠΑ:
Ως Πρόξενος στην Βοστώνη και ως Γενικός Πρόξενος στο Λος 'Αντζελες.

Μετά δηλ. τις ''πρεσβευτικές μετριότητες'' Μαλλιά και Κασκαρέλη, άλλος ένας ''τουρίστας'' πρέσβης στις ΗΠΑ.
http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ