Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Τουρκία: θρησκευτικά τάγματα του κορανίου, σε συνεργασία με Μασονικές Στοές και μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ.



Πόσα θρησκευτικά-Μασονικά Τάγματα υπάρχουν στην Τουρκία; Πόσα από αυτά έχουν τεράστιες ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ στην Ελλάδα;

 Γιατί είναι ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΑ αυτά τα τάγματα με Έλληνες ΜΑΣΟΝΟΥΣ και εργάζονται για την καταστροφή των ΕΛΛΗΝΩΝ και τις Ελλάδος; Όλοι αυτοί οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που προωθεί η Τουρκία στην Ελλάδα είναι εγγεγραμμένοι σε αυτά τα Τάγματα, που σημειωτέων έχουν άμμεση σύνδεση με την ΜΙΤ; Με την CIA, την NSA;


Πόσοι από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ νομενκλατούρα της Ελλάδας, είναι χωμένοι βαθιά στην ΜΑΣΟΝΙΑ, και είναι αδελφοποιημένοι με τους Λαθρομετανάστες; Πόσα εκατομμύρια δολλάρια έχουν πάρει οι Αριστερές ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ , για όλες τις εργασίες, βοήθειας προς τους Λαθρομετανάστες; «Νομικές, συμβουλευτικές, κ.α.» ….
Πόσα χρήματα λαμβάνουν από χώρες ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ τα αριστερά κόμματα για αυτή την υποστήριξη; 

Διαβάστε τις θέσεις του Σύριζα. Και να θυμάστε τίποτα δεν γίνεται χωρίς κάποιο αντάλλαγμα.... 
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, με την βοήθεια των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών δημιουργούν αυτό το ανθελληνισμού στην ΕΛΛΑΔΑ...
 Αν ανοίξουν τα αρχεία μέσα στην ΕΥΠ, θα καταρρεύσει ολόκληρο το αριστερό οικοδόμημα. 
Αλλά δεν θα ανοίξουν ποτέ, γιατί δεν θα αφήσουν η Αμερικανική Πρεσβεία, το ΝΑΤΟ και η CIA. 



«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου αντιμνημονιακού και πατριωτικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία», δήλωσε ανερυθρίαστα «φέρελπις», όσο και εριστική, νεοεκλεγείσα βουλευτής του, σε πρόσφατη παρουσία της σε τηλεοπτικό δίκτυο. Αναρωτιέται, βεβαίως, κανείς, πόσο «πατριωτικό» μπορεί να είναι ένα κόμμα, που διακηρύσσει τα παρακάτω:
  • Κατάργηση των σημερινών κέντρων κράτησης αλλοδαπών.
  • Κατάργηση των επαναπροωθήσεων σε Έβρο και Αιγαίο.
  • Απαγόρευση της απέλασης και της διοικητικής κράτησης κάθε ανηλίκου και ειδικό ενδιαφέρον για τη διαμονή τους στη χώρα μας.
  • Αποποινικοποίηση του αδικήματος της παράνομης εισόδου.
  • Εφαρμογή ενός συστήματος ανοιχτής και διαρκούς νομιμοποίησης.
  • Θέσπιση «άδειας προς αναζήτηση εργασίας», με την οποία ο καθένας θα αποκτά αυτοδικαίως το δικαίωμα παραμονής στην ελληνική επικράτεια για ένα χρόνο, με στόχο να αναζητήσει δουλειά.
  • Αποσύνδεση της ανανέωσης της άδειας παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων.
  • Ένταξη των μεταναστών σε προγράμματα γεωργικής κατάρτισης.
  • Συμμετοχή μεταναστών στο συνδικαλιστικό κίνημα και τα εκλεγμένα όργανα.
  • Μαθήματα μητρικής γλώσσας και πολιτισμού για μαθητές μετανάστες στα δημόσια σχολεία.
  • Καθιέρωση της αντιρατσιστικής εκπαίδευσης, παρεμβάσεις στα σχολικά βιβλία ώστε να προάγουν την πολυπολιτισμικότητα και το σεβασμό στη διαφορετικότητα, οργάνωση ειδικών διαπολιτισμικών δραστηριοτήτων.
  • Απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών.
  • Παροχή άδειας αόριστης διάρκειας στους αλλοδαπούς μαθητές που φοιτούν στην ελληνική εκπαίδευση.
  • Παροχή δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές.
  • Διεύρυνση της πρόσβαση των μεταναστών στις υπηρεσίες υγείας, όπως ακριβώς ισχύει και για τους Έλληνες.
  • Ειδική αντιρατσιστική εκπαίδευση στους δημόσιους λειτουργούς.
  • Ρητή και απόλυτη απαγόρευση των άτυπων επαναπροωθήσεων.
Αναρωτιέται, όμως, πολύ περισσότερο, ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος μέχρι σήμερα του ελληνικού Πατριωτικού Κινήματος, που μάλιστα εκπροσωπήθηκε επί σειρά ετών στο ελληνικό κοινοβούλιο. Προφανώς, ο όποιος καταγγελτικός λόγος του σε επίπεδο θεσμικό, είτε αυτός εκφραζόταν μέσω των κοινοβουλευτικών παρεμβάσεών του, είτε μέσω των τηλεοπτικών παρουσιών στελεχών του, που μάλιστα θα μπορούσε άνετα να ισχυριστεί κανείς ότι υπερτερούσαν αυτών των λοιπών κομμάτων της Βουλής, δεν ήταν αρκετός. Αυτό που θα έπρεπε πρωτίστως να δημιουργηθεί, ήταν ένα πραγματικό κίνημα ανατροπής της πολιτιστικής και πνευματικής ηγεμονίας της διεθνιστικής Αριστεράς, η οποία εξέθρεψε και καλλιέργησε όλη αυτή την μεταναστολαγνεία, υπηρετώντας ουσιαστικά ξένα και εγχώρια οικονομικά συμφέροντα, στο όνομα των ανθρωπίνων αξιών και δικαιωμάτων. Ένα κίνημα που να αγκαλιάσει όλους τους πληττόμενους Έλληνες.
Δεν το έκανε και ήταν λογικό να το κάνουν άλλοι, εκμεταλλευόμενοι τα γεγονότα και τις συγκυρίες. Και δεν αναφερόμαστε, βεβαίως, μόνο στην είσοδο μέχρι πρότινος περιθωριακών ομάδων και οργανώσεων στην ελληνική Βουλή (όπου βεβαίως έχουν πλέον τη μεγάλη ευκαιρία να κριθούν για την αποτελεσματικότητά τους), αλλά και για το προκλητικό φαινόμενο να εμφανίζονται ως «πατριώτες» ακόμη και αυτοί που ευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά για την εξαθλίωση ολόκληρων συνοικιών της Αθήνας και την κατάληψη ολόκληρων χωριών της ελληνικής περιφέρειας.
Ακόμη και σήμερα, όμως, όλοι αυτοί που δημιούργησαν το κλίμα αυτό της ανοχής απέναντι στο φαινόμενο αυτό, εκπρόσωποι μιας ηγεμονικής πρακτικής που όλα αυτά τα χρόνια δαιμονοποιούσε οποιαδήποτε συνετή φωνή επί του θέματος, όχι μόνο δεν απολογήθηκαν για τις θέσεις τους, αλλά το τραγικότερο είναι ότι αυτές παραμένουν εν πολλοίς άγνωστες στους Έλληνες πολίτες. Φτάσανε μάλιστα στο σημείο σήμερα να διεκδικούν ακόμη και την κυβέρνηση της έρημης πατρίδας μας.
Οι ευθύνες των εκπροσώπων του πατριωτικού χώρου είναι τεράστιες και αν δεν ληφθούν, σήμερα, άμεσα μέτρα ανατροπής αυτής της κατάστασης, είναι δεδομένη η καταστροφή της πατρίδας μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η ανάδειξη Ελλήνων εθνικιστών, με υπευθυνότητα λόγων και έργων, σε όλες τις θεσμικές δομές της ελληνικής πολιτείας, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Και για την επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η απαλλαγή τού χώρου από όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που εξέθρεψαν προδότες και μαϊμούδες.
του Γιάννη Κουριαννίδη
εκδότη του περιοδικού «Ενδοχώρα»
Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 19ης Μαΐου 2012 της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος.
http://www.thermopilai.org/content/me-upeuthunoteta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ