Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Η καταστροφή της Ελλάδας σε 4 Στάδια. Σχέδιο της Τριμερούς, με εντολή της στον Τζέφρυ! Σήμερα δόθηκε εντολή στον Σαμαρά να το συνεχίσει...!!!

1ο Στάδιο, λέγεται ‘υπονόμευση του ηθικού‘ και διαρκεί 15 με 20 χρόνια ! Αυτό θεωρήθηκε το ελάχιστο απαιτούμενο διάστημα για να εκπαιδευθεί μια τουλάχιστον γενιά μαθητών ώστε να στραφεί εναντίον της επικρατούσας τοπικής νοοτροπίας και ιδεολογίας. Μετά την εν λόγω υπονόμευση, το άτομο δεν επηρεάζεται πλέον από την επαφή με γεγονότα που αφορούν πραγματικές καταστάσεις. Καθίσταται ανίκανο να διακρίνει την πραγματική πληροφορία, έστω και μετά από καταιγισμό αυθεντικών αποδείξεων και ντοκουμέντων, σε φωτογραφίες ή βίντεο.


2ο Στάδιο λέγεται ‘Αποσταθεροποίηση’ και διαρκεί 2 με 5 χρόνια. Εδώ ο στόχος είναι η Οικονομία, οι Διεθνείς Σχέσεις και τα Αμυντικά Συστήματα. Στο στάδιο αυτό, η αποσταθεροποίηση επέρχεται μέσα από την επιρροή και την επίδραση των Μαρξιστικών – Λενινιστικών θεωριών (Όλες οι Αριστερές δυνάμεις στην Ελλάδα εργάζονται προς αυτό το σημείο) Συνεργαζόμενες πάντα με την Αμερικανική NSA, CIA... μέσα από την πρεσβεία...

3ο Στάδιο είναι η Κρίση η οποία επέρχεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι αυτά που διέταξαν τον εβραίο Τζέφρυ Παπανδρέου να υλοποιήση. Σε έξι μήνες μετά την εκλογή του το 2009, το Μάρτιο του 2010, έβαλε την Ελλάδα στο Δ.Ν.Τ.

4ο Στάδιο λέγεται ‘Εξομάλυνση’ με απροσδιόριστη διάρκεια, όπου επιβάλλονται δυσβάστακτα και καταδυναστευτικά μέτρα με σκοπό την δήθεν επαναφορά στο κανονικό επίπεδο ποιότητας ζωής, αλλά με πραγματικό στόχο την απόλυτη οικονομική υποδούλωση.

Σε ανύποπτο χρόνο ο Λουκάς Παπαδήμος δήλωσε: Αν γνωρίζατε αυτά που γνωρίζω εγώ, θα υπογράφατε όλα τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ χωρίς δεύτερη σκέψη....Κάπου εδώ, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ